sreda, 21. julij 2010

Zaključek

Včeraj je bil prav poseben dan. Zadnji dan. Zvrstilo se je mnogo zanimivih in nepozabnih dogodkov, ob katerih smo se neznansko zabavali. Takoj po zajtrku je potekal MČ in GG krst. Bilo je polno vode, blata in predvsem smeha, preživeli pa so vsi. Po kosilu smo bili pozornosti deležni tudi PP-ji in RR-ji. Tudi nas so dobro namočili in namučili z veslanjem, plavanjem in prevračanjem z obroči. In preživeli smo.
Po večerji se je podeljevalo veščine in priznanja in prav za vsakogar se je našlo nekaj. Ko je padel mrak, so se začele priprave za poroke. Predporočna mrzlica je zajela prav vse in programski šotor je bil kar naenkrat preplavljen z oblekami "od tete Ticjane". Šest parov se je nato poročilo v serijski poroki v dveh rundah (Programci? A nimamo časa za "spešl" dogodke?) in to je bilo to. PP+ smo si nato razkrili še skrite prijatelje in bili prijetno presenečeni z novimi znanji.
Ob poznih urah smo padli v posteljo, saj je bilo treba danes zgodaj vstati in začeti pospravljati. Vaši težko pogrešani otroci bodo v Sežani predvidoma ob 17:51. Lep pozdrav do prihodnjega leta.

En CMOK za vse taboreče!1 komentar:

  1. Meni so bile pa letošnje poroke všeč - kratko in jedrnato, še tako je večina malih že na pol spala :)Tele poroke bi morali pomaknit v popoldanske aktivnosti in imet zvečer kaj bolj "živahnega".

    OdgovoriIzbriši