torek, 13. julij 2010

Pižmovke

Že navsezgodaj zjutraj smo si zaželeli osvežitve in nič ni boljše od hladne Kolpe, ki je še vseeno dovolj topla za normalno funkcioniranje. Tako so se vodnice z GG-ji napotile v podzemelj. Tabor je ostal v tišini in v pričakovanju sušic za pionirske objekte, ki jih je letos izjemno težko dobiti.
Po kosilu smo štartali z veščinami in novinarska ekipa pridno uri štiri nadebudne kroniste. Tudi gozdna šola medtem ne počiva; ko so ponovili vse vozle in vezi, so si postavili vhod v azijskem stilu, ki sedaj krasi njihovo učilnico.
Zvečer so si GG-ji prvič sami skuhali večerjo, kot bodo to na letošnjem taborjenju še nekajkrat ponovili. Zvečer pa so se potegovali za talismane v večerni igri z Majti Gejšo in samuraji.
Za jutri se pripravljamo na prihod rdečerutkarjev, sonce pa medtem še vedno neusmiljeno žge. Gremo lovit pižmovke!
2 komentarja:

  1. Hej, prav luškane so Vaše novičke. Tako vsaj malo vemo, kaj počnete in kako Vam potekajo dnevi... Vidim, da uživate (blagor Vam), kar tako naprej. Pa pojejte malo riža še za nas. S palčkami, prosim. Pozdravček iz Sežane. Vas beremo jutri dopoldan. Nana (Timotejeva mama)

    OdgovoriIzbriši
  2. malo smo v skrbeh zaradi vaših komarjev. dajte jim malo Milanovih specialitet, samo da vas pustijo pri miru, sploh če so karirasti ali tigrasti... uživajte! lp David PS: Nana, ti je kaj dolgčas??

    OdgovoriIzbriši