četrtek, 15. julij 2010

Invazija mčkov

Z našimi MČ-ji je tabor končno popoln. Sedaj nas je že sto in nekaj. Tudi oni že veselo delajo svoje vodove kotičke. Gozdna šola se je medvedov in čebel ustrašila in zato zbežala na bivak. Skrili so se tako dobro, da smo jih iskali kar dve uri. Medtem so si GG-ji, ob pomoči pionircev, v taboru postavljali kuhinje, ki jim bodo olajšale pripravo večerij. Nekoliko so nas zmotili temni oblaki in grmenje, ki so nam obljubljali dež, vendar se ponovno niso posebno izkazali.
Pridružil se nam je novinar zvezdica, ki bo tabor zalagal s trači.
Na otvoritvi tabora za MČ-je v večernem programu nas je ponovno obiskala Majti gejša in nas pogostila s "sušijem". Svoje moči je nato združila z MČ-ji in premagali so ninđe iz sosednje vasi.
Večernemu programu je sledilo še manjše slavje z našimi pridnimi maturanti (Žan Papič, Jaka Peric, Janja Uršič). En M za maturante!

Denko ni car.6 komentarjev:

 1. nimaš kej.....grizliji so pač face.Uživajte še naprej.....z MČ-ki bo bolj pestro. En velik M za vse vas s strani staršev

  OdgovoriIzbriši
 2. MMMMMM super tale blog za nas mamice, da spremljamo kaj se dogaja. MČji pa kot berem že prvi dan premagali sosedove... kar tako naprej.
  Nestrpno čakamo na kakšno slikco :)
  Uživajte!!!
  Tea

  OdgovoriIzbriši
 3. Za vse mamice in tatkote, ki se svojim MČkom pozabili zapakirat zdravstveno izkaznico:
  Trenutno sem (žal) v Sežani in se na tabor vračam šele jutri ob 17.00. Tik pred odhodom bom na IDEJA TURIZEM dvignila vse zdravstvene kartice, ki jih boste uspeli tja dostavit.

  Vsem mojim pa en velik C M O K!!!
  Špela

  OdgovoriIzbriši
 4. Kaj lahko vprašam koliko naprej ste od lanskega tabora.Če gledam od igrišča na lavi. je potem....
  (dostava v soboto.)
  LP Damjan

  OdgovoriIzbriši
 5. Prosim, da me v zvezi z "dostavo" pokličete na 040 841 007.

  LP, Špela

  OdgovoriIzbriši
 6. Prav lep klimatiziran pozdrav iz Orleka vsem še posebej pa MČ-jem.Lepo da nas starše obveščate o vaših podvigih, čeprav je skušnjava po GSM-ju velika.En velik M v tabor vsem (vodnicam in vodnikom)ki skrbijo za pestro taborjenje. Dragica

  OdgovoriIzbriši