sreda, 14. julij 2010

3. dan taborjenja

Imeli smo lokostrelstvo. Bilo nam je zelo všeč. Po lokostrelstvu smo šli plavat v reko Lahinjo. Bila je zelo mrzla. Vozili smo se tudi s kanuji.
Že prvi dan smo si naredili zelo lepe vodove kotičke. Veliko časa preživimo v njih. Imamo eno visečo mrežo, eno gugalnico, poličko in klopco. Naredili smo si tudi poseben vhod in ga okrasili s travo. Naš kotiček je poraščen z mahom. Izgleda kot tepih.
Punce, ki delamo veščino igralca, smo morale sestaviti kratko in smešno predstavo. Fanta pa sva pri taborniškem izumitelju.
Vsak dan si moramo sami skuhati večerjo, ampak jedi ne izbiramo sami. Včeraj smo skuhali torteline.
Vsak dan imamo tudi večerni program. Včeraj je moral vsak vod sestaviti svojo točko. Peli smo s Črnim lokom pesem Fru fru.
Pred spanjem nam je Enet prišla prebrat pravljico Mulan. Vsi smo že napol spali.

Vsi pozdravljamo naše starše še posebno vodnica Urša. :)

LevčkiPionirci so končno dobili sušice! Tako za najinim hrbtom počasi nastajajo sušila, ki jim bo sledil pomol. Novinarji smo bogatejši za enega člana. Programci so nadvse pridni. En M za Jogija in njegove keči komade!
Bolovodja je cal!

P.S. Čaw Nina!


4 komentarji:

 1. Hej, vidim, da bodo iz taborjenja prišli domov superotroci! No, saj to že itak so, ampak zdaj bodo vse popravili in pospravili in skuhali...en M za tabornike! Mi bi dali vse, da bi skozi Sežano zdaj tekla ena ledena Lahinja... Pozdravček vsem! P.S.Zakaj pa Črni lokci ne pozdravljajo svojih staršev? Nana, Borut, Gal

  OdgovoriIzbriši
 2. Vsak dan komaj čakamo na vaše objave, da zvemo kako ste preživeli dan in da si popestrimo našega z vašimi dogodivščinami....bravo!
  Tamara-mama Dane in Jana

  OdgovoriIzbriši
 3. Vsem J'rtovcem vračamo tople pozdrave... Še posebej želimo vodnici Urši in Črnemu loku prijetno hlajenje v Lahinji. Naslednje leto pa gremo še starši z vami, ok? lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Se strinjam z osebo david, zato kar napravte še kak senik za spanje.Meni je dovolj tole javljane na blogu, saj slike so vedno na koncu potovanja-taborenja.Lp

  OdgovoriIzbriši